Familie og kærlighed

Ohøj!! Alle mand på dæk!

Vi er blevet inviteret til Norge, hvor vi endnu engang er så heldige at vi skal besøge Dyreparken i Kristiansand og jeg glæder mig helt enormt meget til at besøge den kæmpe store fortryllende park igen. Pigerne har fået det at vide og de var ligeså ellevilde som Martin og jeg er for turen.

img_5762

Har du besøgt Dyreparken i Kristiansand? Vi var afsted sidste år også, hvor vi boede i Abra Havn, hvor vi spiste morgenmad med sørøverne og fik en vanvittig oplevelse med det. Vi havde også en enkelt overnatning i Kardekomme By, hvilket var eventyrligt, nostalgisk og meget spændende. Vi kendte alle historierne om Kasper, Jesper og Jonathan, hvor Kaptajn Sabeltand var mere ukendt for os. Det betød selvfølgelig ikke noget for opholdet, som var pragtfult både det ene og andet sted. Kender du ikke også de hyggelige historier om Dyrene i Hakkebakkeskoven? Vi var på den sjoveste togtur gennem Hakkebakkeskoven og det kan virkelig anbefales at booke billetter hertil.

Jeg har været på biblioteket og låne bøger om Kaptajn Sabeltand, så nu kender vi en masse sjove historier 0m Den Sorte Dame, Nolle, Pelle og Langemand.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Familie og kærlighed