Pigeværelse til 7-årig pige

#blogevent_fårup2018

Hele min familie har fri på fredag, da vi tager et minihul på vores sommerferie – vi skal nemlig til Fårup Sommerland, hvor der afholdes et event for bloggere fra hele landet. Jeg har igen i år givet Fårup Sommerland en hånd i forbindelse med at arrangere eventet, som jeg også har gjort tidligere.

På fredag smutter vi op på hotellet, så tidligt vi lige kan komme afsted og så tager vi en eftermiddag på hotellet og snuser rundt deroppe og nyder brætspil og hygge i dét område. Lørdag skal vi være ude i parken og dét bliver helt sikkert (som altid) hyggeligt og jeg glæder mig meget.

På min Instagram lige nu kan du vinde 2 fribilletter til Fårup Sommerland du kan se meget mere lige HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Pigeværelse til 7-årig pige