#blogevent_fårup2018

Status på vores stue

Stuen er klart det rum hjemme ved os, hvor vi bruger mest tid. Her spiser vi, slapper af. spiller spil, leger, laver lektier, har gæster, taler og danser rundt. Jeg elsker vores hus og særligt stuen, da vi som familie primært opholder os her, så det har været rigtig vigtigt for mig at få den helt rigtige stemning i stuen. Der er stadig nogle ting jeg gerne vil ændre, særligt tre ting; en ny sofa, nye spisebordslamper og et reolsystem fra Montana.

Hverken lamper eller sofa ved vi, hvad skal være og der er jo nogle ret store udskrivninger på de ting, så det skal være det helt rigtige første gang. Jeg kigger på livet løs. Vi har fundet det smukkeste kunst til vores hjem, som vi naturligvis har hængt over hele huset og ikke kun i stuen. På min instagram (@diarydk) kan du se, hvad vi har nøje udvalgt og som vi er super glade for at have fundet. Det er helt unikke ting, som vi værdsætter meget højt.

I sidste uge købte vi et nyt spisebord og vi besluttede os for at det skulle være Hay CPH30, hvor vi har valgt det i 300 cm længde og dét er jeg allerede super glad for vi valgte. Her er der både plads til at tegne, lave lektier og til en masse gæster.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

#blogevent_fårup2018