Du er god nok

Er du (også) allerede træt af Fodbold VM?

Når jeg pludselig synes jeg for alvor kan nyde roen fra heppekor, fløjt, ivrige kommentatorer og en kæreste med lidt for stor indlevelsesevne, så starter der jo bare en ny kamp. Hvad sker der?! Altså jeg har jo som sådan ikke noget imod fodbold, faktisk slet ikke. Jeg vil også gerne selv se landskamp, når det bare lige passer ind i mit program, men dét her er jo helt vanvittigt.

Der er som om fodbold-kluden skal vrides til det yderste, så den for alvor kan genere alle os, der ikke sidder med klaphatte, målopdateringer på mobilen og laver opstillinger til Holdet.dk, for der er både optakt til kampen, selve kampen, nedtakt, snak om næste kamp OG alle mulige (ligegyldige) programmer om diverse fodboldspillere og Rusland. Man bliver så træt.

Ser du fodbold? Altså alt det der andet gøgl end de danske landskampe..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Du er god nok