Er du (også) allerede træt af Fodbold VM?

TeeBee the toy box

Kender du den her seje TeeBee box? Om under en uge smutter vi til Spanien og jeg glæder mig til det hele. Både familiehyggen, det lækre hus vi har lejet, det gode vejr, maden, tiden med pigerne og ikke mindst turen derned og hjem igen. Vi skal selvfølgelig have pigernes nye TeeBee Box med, som de selv får lov til at fylde med legetøj og kreating, så de kan hygge sig i de tre timer og fyrre minutter flyveturen tager.

a6add059-7d93-40be-ac23-ea805973d25c

Det smarte ved den her TeeBee Box er at den sættes mellem benene på barnet og så bliver den foldet ud som et lille bord, hvori der også er opbevaring. Den her box er simpelthen så gennemtænkt smart og jeg er virkelig glad for at vi har fået mulighed for at teste den seje TeeBee Box.

Vores sommer byder også på en dejlig tur til Norge, hvor vi skal besøge Dyreparken. Her skal vi køre og jeg glæder mig faktisk til køreturen, for jeg ved at pigerne vil hygge sig på bagssædet med det medbragte legetøj.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Er du (også) allerede træt af Fodbold VM?