Blogevent i Fårup Sommerland 2018

Stort sommerudsalg hos BabySam – mine favoritter

Planen er at vi skal have et badekar i kælderen, men da vi ærlig talt er kørt lidt træt i renovering, så lader det vente på sig og for en måneds tid siden drønede jeg derfor i BabySam efter et kæmpe stort badekar, som passer perfekt til selv en pige på snart 8 år. Det er meget populært herhjemme og pigerne ELSKER at være deri. Vi putter ofte farve i vandet, en masse skum eller så får Leonora vandlegetøj med derind og Kornelia får sat musik på derinde. Det er så hyggeligt at høre dem plaske rundt derinde og det er aldrig en kamp at få dem i bad mere, heller ikke om mandagen efter en lang dag+fodboldtræning. Vi pynter ofte vandet med farver, konfetti aller skum, hvor pigerne selv får lov til at vælge en ting fra den mega seje skattekiste, fyldt med en masse forskellige mega seje badeoplevelser fra Tinti. (Gave fra Andemors Verden)

Der er et gigantisk udsalg hos BabySam lige nu og du kan finde en masse lækre ting, både på deres hjemmeside og i de fysiske butikker. Her vil jeg lige komme med nogle af mine favoritter fra BabySam. Du kan få op til 50% rabat på super mange af deres produkter.

  1. Bade-Balje på 90 liter.
    Det er sådan et badekar jeg købte og som vi knuselsker herhjemme. Det er stort, men stadig enormt nemt at tømme fordi der er en bundprop, så vandet pibler ligeså stille ud igen. Det koster kun 270,-
  2. BeKids service i bambus, kop, skål og tallerken.
    Jeg skal bruge det til børnene i min dagpleje. Det er super lækker kvalitet og du finder det med en stor rabat – der er tilbud med 3 for 50,- Det findes også som gavesæt og er lavet i tre forskellige farvenuancer; grå, rosa og natur. Alle sammen super fine.
  3. Britax-Römer autostole
    Herhjemme har vi altid kun haft autostole fra Römer og vi har været mere end ovenud tilfredse med dem. Vi bruger ISOFIX i bilen, hvilket er nemt at bruge på disse stole. Jeg kan varmt anbefale en autostol herfra, både fra babymodel til de helt store. Der er op til 40% rabat på autostole lige nu.

Derudover er der blandet andet udsalg på en masse tøj, sengetøj, legetøj sko/sandaler, senge, dyner/puder, klapvogne, barnevogne og babyalarmer. Se mere sommerudsalg her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Blogevent i Fårup Sommerland 2018