• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Stort sommerudsalg hos BabySam - mine favoritter

Sommerferie

Om under en uge ligger jeg på samme badedyr, i en anden pool, men dog i Spanien. Jeg glæder mig så meget at jeg næsten ikke kan vente med at få pakket vores kufferter, men vi har så mange hængepartier herhjemme som lige skal ordnes først, hvorfor jeg ikke har mulighed for at gå igang endnu.

Skal du på ferie i år? Hvordan plejer I at planlægge jeres ferier? Jeg tager ofte mig selv i at sidde og surfe rundt på Momondo efter billige billetter og bliver faktisk ret ofte overrasket over, hvor billigt man kan komme ud i verden. Bruger du Momondo eller en anden service for at finde billige billetter og så tilpasser din rejse efter de billige afgange eller flyver du altid med et bestemt flyselskab og derfor flyver, når de gør? Der er så vanvittigt mange lækre rejsemål, som jeg får lyst til at smutte afsted til med det samme, for jeg bliver enormt draget af at kunne komme til Malaga om under fire timer for ca 1600,- eller til Paris for under 1300,- og så med afgang allerede på søndag. Tænk, hvis jeg var i bedre tid med min søgning til en ferie og priserne ville være endnu lavere.

Hvis ikke du har besluttet, hvor sommerferien skal gå hen, så synes jeg virkelig du skal tjekke, hvilke afgange der er fra din nærmeste lufthavn. Se mere her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Stort sommerudsalg hos BabySam - mine favoritter