Jeg er en af dem nu og det hele er okay

Spar mange penge på sommerudsalg på børnetøj 1:2

Jeg er endnu engang hoppet med begge ben lige ned i en omgang sommerudsalg til pigerne og jeg har klikket nogle vildt lækre ting hjem, som jeg håber de kan passe 100% så vi kan tage det meste af det med på ferien. Jeg fatter det seriøst ikke, men pigerne vokser og vokser og vokser. Jeg når nærmest ikke at vaske deres tøj to gange før de er vokset ud af det. Det er ikke så slemt, når det sker med Kornelia, for så er det jo faktisk stadig helt nyt tøj der bliver lagt i gemmerne til Leonora, men hold nu op, hvor jeg ærger mig, når Leonora konstant vokser ud af det nyindkøbte tøj. Jeg vil jo også gerne have nogle lækre ting til hende, selvom der ikke er nogen til at arve hendes aflagte ting.

Jeg shopper pigernes tøj mange forskellige steder, men vender oftest tilbage til boozt.dk, da de har et kæmpe stort udvalg – i hvert fald til piger. Se bare deres kæmpe udvalg af smukke fine kjoler på udsalg. Jeg har længe sukket over en Ralph Lauren skjorte til Kornelia, da jeg er sikker på at hun vil være rigtig fin i skjorte. Jeg fandt den med 40% rabat på boozt.dk og måtte selvfølgelig klikke den hjem. Hvis ikke det fungerer, så må den bare retur og det er jo super nemt og gratis. Den super seje LaCoste Sweatshirt er også til Kornelia, men de seje styles fra Mini Rodini er til Leonora. Jeg elsker den super lækre kvalitet og materialet har godt med elastik, så det er behageligt for en meget aktiv børnehavepige at lege i. Mini Rodini har jeg fundet på kids-world.dk, hvor der er mellem 30-50% rabat på massevis af børnetøj. Brug rabatkoden EKSTRA15 og få yderlige 15 rabat på alt udsalg. Gælder hele weekenden i uge 25.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg er en af dem nu og det hele er okay