Spar mange penge på sommerudsalg på børnetøj 1:2

Spar mange penge på sommerudsalg på børnetøj 2:2

Så er der endnu et indlæg om pigernes garderobe og jeg håber I kan lide de her indlæg – jeg synes i hvert fald de er sjove at lave.. Der er endnu en skjorte købt til Kornelia, denne kortærmede fine skjorte er fra Mads Nørgaard og jeg håber så inderligt hun kan passe den for jeg synes er så flot. Den lange stribede kjole fra The New er købt fordi Kornelia har sukket efter en gulvlang blød kjole i noget tid og jeg har ikke kunne finde én jeg synes der var egnet til hverdagsbrug. Den her tror jeg er helt perfekt og jeg glæder mig til hun skal prøve den.

Jeg har også købt en lækker marineblå Tommy Hilfiger buksedragt til Kornelia, som jeg ved hun kommer til at elske på de varme sommerdage. Til Leonora er er der røget en del leggings i fra Mini Rodini, som jeg knuselsker kvaliteten på. Jeg er en smule nervøs for om jeg måske har fået dem købt for store, men så er der lidt at vokse i. Derudover nogle Mini Rodini t-shirts og et par Tommy Hilfiger t-shirts, som jeg elsker kvaliteten af. Du kan se mange flere af de lækre t-shirts lige her. Brug rabatkoden EKSTRA15 og få yderlige 15 rabat på alt udsalg. Gælder hele weekenden i uge 25.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Spar mange penge på sommerudsalg på børnetøj 1:2