Spar mange penge på sommerudsalg på børnetøj 2:2

Jeg har købt to farverige sæt tøj

Umiddelbart lyder det ikke som nogen helt vild handling, at købe to sæt farverigt tøj, men for mig er det faktisk nærmest vanvittigt. Jeg plejer udelukkende at gå klædt i sort, fra inderst til yderst. Mest af alt fordi jeg har hørt at det slanker.. Og det føler jeg sådan set stadig at det gør – jeg føler mig i hvert fald på ingen måde at mine nye sæt ser slankende ud, men hvad pokker. Jeg føler mig enormt godt tilpas i de to nye sæt og det var første gang i nok ca otte år (!!) jeg har fået komplimenter på mit tøj i dén grad som jeg fik i weekenden, da jeg var afsted til blogevent. Jeg fik massevis af beskeder om hvor mit tøj var fra (noget jeg sjældent er bliver spurgt om) og rigtig rigtig mange sagde at jeg så mega godt ud og enkelte sagde ligefrem at jeg strålede. Sikke en fed følelse og jeg lappede det i mig og det gav mig helt klart mod på at jeg fremadrettet skal købe mere farverigt tøj.

Tøjet var to sæt fra Vero Moda. Det er en del af deres nyheder og du finder det lige her. Har du set at de holder sommerudsalg, hvor du kan spare op til 50% på rigtig mange super smukke styles.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Spar mange penge på sommerudsalg på børnetøj 2:2