Postkort fra Malaga - 2, at rejse med svigerfamilien

Postkort fra Malaga – 3, landskamp i udlandet

Efter frokost i dag smuttede vi afsted mod en restaurant i La Cala, hvor vi skulle se landskampen med Frankrig. Her blev kampen vist på DR1 og vi var bestemt ikke de eneste danskere, der var troppet op for at se kamp. Martin havde taget landstrøjen med hjemmefra og der var en super fin stemning, men kampen var ærlig talt lidt kedelig. Jeg endte med at gå rundt nede på stranden med pigerne og finde sten eller tegne med dem ved bordet det meste af tiden.

Da kampen var slut kørte vi hjem for at slappe af en times tid, inden vi kørte op i Benalmadena, for at spise på en hyggelig italiensk restaurant til aftensmad – jeg fik den lækreste lasagne og de bedste bruscettaer jeg har smagt længe. Håber det bliver muligt at komme derop igen, inden vi smutter hjemad.

Efter maden købte vi en super lækker is og kørte så hjemad, klokken var blevet (alt for) mange og pigerne var enormt trætte, da de ikke havde fået sovet middagslur, som ellers er vores plan, når vi skal ud på sene ting om aftenen – det er sjovest for alle med udhvilede børn, både om aftenen og dagen efter…

Indlægget her er skrevet tirsdag aften, men er desværre først kommet online i dag – der er forsinkelser herfra Spanien, da vi slapper alt det af vi kan!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Postkort fra Malaga - 2, at rejse med svigerfamilien