Postkort fra Malaga - 3, landskamp i udlandet

Postkort fra Malaga – 4, drillepinde og tivolitur

Det har været en enormt lang dag i dag og det har faktisk været tydeligt at det er tredje dag på ferien. Pigerne kom alt for sent i seng i går og de har drillet hinanden helt vanvittigt meget. Derfor så jeg hurtigt mit snit til at tage med på indkøb af diverse dagligvarer, så jeg kunne få et lille break fra de sure røvbananer. De enes fint, når hverken Martin eller jeg er der, men så snart vi træder ind af døren, så driller de, sladrer om hinanden og så er de nærmest ude af stand til at høre efter, når de får beskeder. Det er til at blive skør af – jeg orker det ikke og bliver så sur på dem. Det er ikke sjovt at være på ferie, når meget af tiden går med at slukke indebrande.

Da vi kom tilbage lavede jeg frokost, som vi spiste ret sent, men det var ok. Så skulle pigerne (og Martin) have en middagslur, som endte med at vare indtil kl 17.30, hvor jeg imens lå ved poolen. Det var fantastisk hyggeligt og et rigtig dejligt break igen, hvor jeg kunne slappe af og få lidt sol i den bagende varme.

Ved 19-tiden kørte vi mod Fiengirola, hvor vi spiste på en tysk restaurant helt nede ved vandkanten i havnen. Vi havde alle lyst til en wienerschnitzel, så derfor det lidt atypiske køkken-valg. Efter maden gik vi i Tivoli, som vi også besøgte sidste år og det var virkelig hyggeligt. Det var kun Martin, pigerne og jeg der var der, mens de andre gik rundt i byen. Vi ramte vores lækre hus igen kl 00.10 og pigerne kom selvfølgelig direkte i seng. Nu sidder jeg på terrassen udenfor mens resten af huset sover. Det er mega dejligt lige at slutte dagen udenfor i det stadigt lune sommervejr.

Indlægget her er skrevet sent i aftes, men er desværre først kommet online i dag – der er forsinkelser herfra Spanien, da vi slapper alt det af vi kan!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Postkort fra Malaga - 3, landskamp i udlandet