Postkort fra Malaga - 4, drillepinde og tivolitur

Postkort fra Malaga – 5, legetøj til pool og strand

Vi er kommet godt hjem fra vores sommerferie i Malaga og er allerede gang i sommerens næste arrangement, nemlig Nibe Festival 2018. Jeg har haft et par skriverier til at vente i mine kladder, som jeg simpelthen bare ikke har fået udgivet. De indlæg vil I så få nu.

Her på ferien har vi det fineste legetøj med hjemmefra, som vi har fået lov til at teste fra shoppen Andemors Verden og pigerne elsker det! Her til morgen var Leonora og jeg tidligt nede ved poolen, hvor der blev leget med fiskenettet og spandende i lang tid. Leonora fangede blade og “fisk”, som hun fik i spanden hos mig. Det var en virkelig hyggelig leg.

Da svømmelufferne var kommet på kastede jeg den lille lilla bold ud i vandet, som hun skulle fange og så enten kaste tilbage til mig eller komme tilbage med i nettet. Vi skiftedes selvfølgelig til at “være den”. Både Kornelia og Leonora har hele ferien igennem haft enorm stor glæde af legetøjet, som var super nemt at have med i kufferten, da det kan rulles os presses sammen, så det nærmest ingenting fylder. Vi tager på stranden i Malaga én af de sidste dage, når vi snupper et par dage på hotel efter vores eventyr her i huset og så har jeg bestemt også planer om at tage legetøjet med. Det er perfekt til at bygge med, samle ting i og skylle de fine sten og skaller der bliver fundet.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Postkort fra Malaga - 4, drillepinde og tivolitur