Postkort fra Malaga - 6, ferie udenfor skoleferien

Nibe Festival 2018 – onsdag

I dag havde jeg en stille og rolig dag på Nibe Festival, hvor jeg havde pigerne med derover, samt én af Kornelias gode veninder. Vi tog derover til middag, hvor vi egentlig gik mest rundt Backstage, på Junglestien og på Hestepladsen, pigerne legede i skyggen og i Eventyrland. Her gravede de guld, lavede perlearmbånd, gyngede, gik rundt på junglestien, rutsjede og som altid prøvede de igen og igen frem populære svævebane.

Der var meget varmt nede på Hestepladsen og med tre piger med lidt ferietræthed i kroppen, blev det ikke til så meget musik i dag. Vi hørte en en smule Skinz, Scarlet Pleasure og Suspekt, men slet ikke så meget som jeg havde håbet på. Derfor har jeg store planer om at tage revanche på musikken i morgen, fredag og lørdag.

Det meget populære VIP-område på Nibe Festival er i år blevet gjort endnu større og jeg glæder mig til vi skal derind på lørdag. I morgen har jeg planer om at køre derover, når jeg har spist frokost hos mine forældre, hvor pigerne skal være indtil på søndag. Jeg skal til pressemøde derovre i morgen kl 14,30, så dér skal jeg senest være derovre, men når det er klaret, så regner jeg med stille og roligt at køre mod Aalborg for at hente Martin. Vi tager derover, så snart han har fri og så skal vi høre Alex Vargas, Kesi, Rasmus Seebach og selvfølgelig slutte torsdagen af med Aqua.

Skal du på festival i år?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Postkort fra Malaga - 6, ferie udenfor skoleferien