Nibe Festival 2018

Klap for øjet og sørøverkort

Reklame – vi er inviteret i Dyreparken

I morgen smutter vi afsted mod Norge, så i dag skal jeg have pakket til endnu en tur for vores lille familie. Vi er, hvis vejrudsigterne passer, vist også ret heldige med vejret i Kristiansand Dyrepark denne gang, så skal have pakket badetøjet med, så vi kan prøve deres vandland. Vi så det sidst vi var der og lovede mig selv at, hvis vi var så heldige at komme tilbage, så var vi nødt til at hoppe i badetøjet uanset vejret. De melder om 24-25 grader, så det er jo helt perfekt.

Jeg glæder mig til at bo i Abra Havn igen og denne gang er vi bedre forberedte på, hvad vi helt sikkert skal prioritere i løbet af dagene deroppe. Pigerne skal nogle af dagene i hvert fald sove en middagslur, da vi både skal en dejlig gåtur rundt i Dyreparken om aftenen og vi skal se den seje aftenforestilling med Kaptajn Sabeltand. Jeg tror faktisk jeg glæder mig mindst ligeså meget som pigerne. Den sidste tur var helt fantastisk og det er jeg sikker på den her også bliver. Glæder mig til at skrive meget mere om herinde, hvad vi oplever deroppe.

Har du nogensinde været i Kristiansand Dyrepark?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nibe Festival 2018