Pakket, klar og sygdom

Er vi vokset fra hinanden?

Jeg har ikke bare været sammen med den samme person i snart 11 år. Forstået på den måde, at Martin bestemt ikke er den samme, som den 22-årige unge fyr jeg mødte tilbage i 2007. Heldigvis. Vi har begge udviklet os enormt meget, hvilket jo er uundgåeligt, når man har dannet par i så mange år. Vi har oplevet rigtig mange ting sammen og været der for hinanden på godt og ondt. Vi har støttet hinanden i succeser og kriser, samtidig med at vi har fulgtes ad i vores personlige udviklinger.

Det er ikke altid let at være to mennesker der bor sammen, er fælles om det hele/alle beslutninger og altid skal finde en middelvej, hvor begge kan være tilfredse.

Selvfølgelig (!!!) har vi begge to været ved at knække nakken i perioder over at skulle gå på kompromis for forholdet/familiens skyld. Nok mest, når det har drejet sig om tid,planer og aftaler, hvor man har skulle prioritere forholdet/familien fremfor ens lyst til andre sociale ting. For hånden på hjertet, så har man jo selvfølgelig lyst til at lave noget, hvor man “bare” kan få lov til at være sig selv. Men vi finder ud af det hver eneste gang og vi er gode til at udvikle os sammen.

1 kommentar

  • Jeg har været kæreste min skægabe i 8 år, og vi er “for nylig” flyttet sammen, for et halvt års tid siden. Det er skønt, men også tiltider bøvlet at have været kærester så længe. Han har altid været klar til alt det voksne og faste, før mig, vores familier er forskellige, politiske holdninger modsatte og en masse andet, men jeg ved bare, det er ham og mig alligevel (:

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Pakket, klar og sygdom