Er vi vokset fra hinanden?

Hei Norge

Reklame – vi er inviteret i Dyreparken

Martin er lige smuttet en tur ud på færgen sammen med pigerne. De skal vist ud og have afprøvet et par spillemaskiner, finde et legerum og et smut ned i TaxFree, hvor de sikker ender med at købe alt for meget slik til overpris. Pyh.. 

Vi har allerede proppet os helt vildt mætte med både drikkevarer, kylling, pomfritter, lasagne, steg, salat, flødekartofler, dampede grøntsager, indisk risret og selvfølgelig kage og is.

Vi glæder os vildt meget til at komme til Abra Havn. Endnu mere end sidste år, for nu ved vi, hvor skønt der er. Kl 18 i aften (vist nok hver aften) er der en skattejagt rundt i Abra Havn, sammen med de sørøvere vi senere på ugen skal spise morgenmad med og sejle med om morgenen mod Dyreparken. Der er faktisk kun 10 minutters gang fra Abra Havn til Dyreparken, men det er en helt fantastisk oplevelse at sejle med Kaptajn Sabeltands sørøverskib “Den Sorte Dame” – her bliver der sunget sørøverviser, drillet og ofte er der en kamp med de andre skibe vi møder på vejen. Der flyver råb, røg, “krudt og kugler” gennem luften og det er en fantastisk oplevelse for både store og små. Og dét er kun sejlturen over til Dyreparken. Kan du så forestille sig, hvor fedt alt det andet så også er…? Wow! Fik jeg sagt at jeg glæder mig? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Er vi vokset fra hinanden?