Klap for øjet og sørøverkort

Pakket, klar og sygdom

Jeg er godt i gang med at pakke, mangler kun lige nogle enkelte af mine ting, som jeg nemt kan få styr på i morgen tidlig, inden vi skal høre mod Hirtshals. Der er afgang med færgen kl 12.15 og vi skal være der mindst en time før. Jeg kom alt for sent i seng i går og har faktisk været træt det meste af dagen i dag, men jeg kommer ikke i seng på den rigtige side af kl 02 og det er så dumt. Heldigvis kan jeg nok få sovet en lille time i bilen på vejen mod færgen, så det er nok.

Pigerne glæder sig helt vildt meget og kan vist ikke helt forstå at det allerede er i morgen vi skal afsted. Vi har været hjemme i dag med 100% afslapning og hjemmehygge. Der er ikke blevet lavet noget som helst, udover æggekage til aftensmad. Frokosten købte vi og spiste foran tv’et mens vi så en tegnefilm. Elsker disse dage. Både pigerne og jeg er faktisk klar til at tage afsted – det er mere end jeg kan sige om Martin. Han hænger lidt i bremsen og er ikke på toppen. Det er der desværre ikke ret meget at gøre ved, når vi har små børn og har et halvt ben ude af døren på vej på ferie, så jeg håber virkelig snart han får det bedre. Vi har et dejligt travlt program foran os i Norge, så han må dopes med nogle piller og så er jeg sikker på han også får en god tur. Han har nemlig også glædet sig rigtig meget og det er synd for ham, hvis han ikke er helt frisk.

Nu skal jeg lige have styr på de sidste ting med diverse ladere, toilettasker og vores badetøj. De melder op til 27 grader i Kristiansand de næste dage, så jeg skal også lige tjekke om jeg har pakket nok shorts og korte ærmer til pigerne. Måske de også skal have en solhat med, i hvert fald mangler jeg endnu lige et par småting, som jeg skal have styr på. Godnat derude..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Klap for øjet og sørøverkort