Hei Norge

Serr! Abra Havn er dritkul, ass.

“Seriøst! Abra Havn er skidecool, altså.”

Vi har på nuværende tidspunkt været her i mindre end 5 timer og vi er allerede blæst bagover af alle de skønne ting vi har nået at opleve, siden vi lukkede døren op til vores skønne lejlighed i Abra Havn. Denne gang bor vi i Villa Rosa, som er Abra Havns våbenfort og overnatningssted for de sørøvere der ikke har fast bopæl i i landsbyen. Det er helt perfekt for os landkrabber der de næste dage skal i stærk træning for at kunne forlade Abra Havn som rigtige sørøvere. Lejligheden her er helt perfekt for os, da der er et stort soveværelse, et stort værelse med tre store sengepladser, kæmpe badeværelse, stue, te-køkken og en balkon med den smukkeste udsigt ud over den store sø, som Den Sorte Dame sejler rundt på.

Jeg tror seriøst vi har landsbyens bedste udsigt – her er så vanvittigt smukt og roligt ift de andre gæster i Abra Havn. Det er helt fantastisk!

Til aftensmad fik vi en mega lækre buffet hernede i Abra Havn på Sørøverkroen “Den Sorte Mand”, hvor der er noget for alle. Efter vi havde spist kom pigerne direkte op i seng, da de har været super trætte i dag, da det var alt for svært for dem at falde i søvn i går på grund af alle de forventningssommerfugle i maven. Nu sover de, Martin ser fodbold og jeg sidder ved siden af i sofaen og blogger. Det er skønt det hele og jeg tror måske lige jeg vil sætte mig ud på vores balkon med en kop cola og glæde mig til i morgen, hvor der også sker en masse sjove ting. Vi skal blandt andet ind og se Hakkebakkeskoven Filmstudie og på tur med det vidunderlige tog rundt i Hakkebakkeskoven. Vores togtur sidste år kan du læse meget mere om lige HER. Vi skal op i Dyreparken i morgen og jeg glæder mig helt vanvittigt meget – måske jeg skal en tur ind i den nye attraktion “Spøgelseshuset“, hvis jeg tør..

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hei Norge