Serr! Abra Havn er dritkul, ass.

Lukker du så bloggen ned?

Jeg er efterhånden blevet spurgt en del gange om jeg lukker ned for bloggen, når jeg starter op som privat dagplejer, hvortil deres undren/nysgerrighed ofte har været om godt jeg “kunne skille tingene ad”. Det overrasker mig enormt meget, da jeg jo ofte møder bloggere der ikke blander deres jobs, uanset hvad de laver in real life, sammen med deres liv på bloggen. Selvfølgelig er det lidt noget andet, når jeg har mit job i mit private hjem og der er tale om at mit arbejder bliver med andre folks børn, men jeg fortsætter med at blogge præcis som jeg gør nu og altid har gjort. Mens jeg har haft bloggen har jeg både været ansat som grafisk designer og pædagog, hvor der ikke er blevet vist billeder eller skrevet om konkrete oplevelser fra mine jobs.

Det har jeg fortsat tænkt mig at holde fast i, da jeg er 100% sikker på at jeg sagtens kan jonglere i en hverdag med arbejde hjemmefra og bloggen – jeg kan jo selv råde over min tid om aftenen og i weekenden, hvor jeg kan blogge og dele med jer fortsat.

Det er selvfølgelig klart at jeg ikke kan dele noget med mit arbejde, men det har jeg heller ikke tidligere gjort, hvorfor det ikke ændrer noget for mig at jeg pludselig kommer til at arbejde hjemme med andres børn i mit hjem. Jeg glæder mig helt enormt meget og det bliver så dejligt at byde små søde børn velkommen ind i vores hverdag og familie – det bliver en spændende hverdag, som både jeg og min familie glæder os til at tage hul på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Serr! Abra Havn er dritkul, ass.