Midnatsforestillingen: Kaptajn Sabeltand og Gabriells Skat

“Jeg har mistet hjertet mitt til Abra Havn”

Faktisk til hele Dyreparken og alt det der er heroppe. Vi har nu været heldige at være der to gange og det er jo så vanvittigt, hvordan det er kravlet ind under huden på mig. På dén der måde, hvor jeg allerede glæder mig til at vi skal herop igen. For det håber jeg så inderligt at vi skal engang. Her er pragtfuldt og jeg er så ked af at jeg ikke kan få stemningen beskrevet på den helt rigtige måde. Abra Havn, Dyreparken og Badelandet skal opleves. Jeg ville ønske vi kunne være blevet deroppe i mindst en uge mere, for der er så meget at opleve endnu, som vi simpelthen ikke nåede. Ikke fordi jeg ikke tror man kan, men vi tog det hele i et roligt tempo der gjorde at vi kunne sprede aktiviteterne lidt ud, så der også var tid til pause, pusterum i skyggen og leg i løbet af dagene. Mange andre deroppe trak aftenerne lidt længere med børnene, men det er ikke en mulighed for vores piger. De har altid haft brug for at komme i seng til nogenlunde tid (senest kl 21) eller en middagslur, så de har kunne fungere dagen efter. Det har altid passet os voksne fint med børnefri rolige aftener med plads til afslapning og klargøring til dagen efter.

Dyreparken i Kristiansand er blevet vores sted – vi elsker at komme her og det er perfekt for vores lille familie. Her er det hele og mere til. Jeg har tabt mit hjerte til denne lille plet i Norge og jeg er utrolig taknemmelig for at vi har måtte få de mest vidunderlige oplevelser deroppe som familie. Her er vi blevet bundet sammen, fået flyttet grænser, blevet rørt, vi har alle grinet rigtig meget og det er blevet vores. Vi håber så inderligt at kunne komme derop igen snart, gerne med endnu mere tid til at skabe uforglemmelige minder for vores familie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Midnatsforestillingen: Kaptajn Sabeltand og Gabriells Skat