"Jeg har mistet hjertet mitt til Abra Havn"

Pigetur i sommerhus

Jeg har fornøjelsen af verdens bedste piger de næste dage i mine forældres sommerhus, hvor vi skal hygge, lege, slappe af og nyde ekstra meget tid med hinanden. Den eneste plan vi har herude er at min veninde kommer på besøg i morgen, hvor vi blandt andet skal ud og se hendes hest, men ellers er der kun afslapning på skemaet.

Pigerne havde lidt (for) svært med at enes de første timer herude, men efter en lille snak (familiemøde, som søde Tina vist kaldte det i hendes story i går) så er det som om det hele er kommet på rette spor igen. Det er sjovest for alle, når pigerne ikke driller hinanden, konkurrerer eller forsøger sig med at være næsvise overfor mig. De leger, hygger og nyder at være sammen igen nu og det er så dejligt at være deres tredje hjul, når stemningen er god mellem dem.

Pigerne leger på gyngestativet, der hænger lidt vasketøj på tørresnoren, der er styr på aftensmaden, jeg er gået i skyggen med computeren og nu synes jeg at jeg kan høre en helt særlig klokke udenfor, så må hellere få fundet pengene frem..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

"Jeg har mistet hjertet mitt til Abra Havn"