Pigetur i sommerhus

Sommerhusdrømme

Jeg drømmer om et sommerhus. Et sommerhus der bare er vores og som vi kan tage i så ofte som vi har lyst. Jeg har ikke nogen forventning om at det hverken skal være kæmpe stort eller prangende på nogen måde. Det skal være hyggeligt og ligge et dejligt sted, bare med plads til os. Martin vil noget helt andet – han vil super gerne engang købe en grund og så bygge et helt nyt sommerhus. Jeg synes slet ikke det er charmerende og det vil for mig minde aller mest om et udlejningshus, hvilket ville være en skam.

Det er som om der falder en ro over mig, når jeg træder ind i et sommerhus. Jeg får lyst til at spille spil, slappe af og får mere overskud. Jeg synes stemningen er hyggelig i et sommerhus, uanset om det regner eller solen står højt. Kender du det? Lige nu tager pigerne en pause med en iPad hver i skyggen og jeg har smidt mig på sengen med min telefon. Det er helt fantastisk det hele!

Når man har sit eget sommerhus, så kan man nemt sørge for at der altid er de der basisting, som man ellers skal slæbe frem og tilbage. Dem jeg kender der har et sommerhus har også fast legetøj i sommerhuset, så man også er fri for at hive det med hver gang. Jeg tænker overtøj, legetøj, toiletting, køkkenting og alt det derimellem. Så man bare kan køre og kun lige have tøj med hjemmefra. Der er desværre lang tid til vi har råd til sådan en luksus, hvilket også er helt okay. Men jeg har jo lov til at drømme og komme tættere på, hvor vi kan mødes så begge vores ønsker bliver opfyldt.

Heldigvis har mine forældre et sommerhus, som vi har fået lov til at låne alt det vi gerne vil. Min mor sagde så sent som i formiddags at vi skulle føle sommerhuset som om det var vores og at vi altid må bruge det. Det er helt vidunderligt og en kæmpe luksus i sig selv, så det vil vi da klart benytte os af de næste år. Deres sommerhus er blevet vanvittigt lækkert – der er ny terrasse, legestativ til pigerne, stor dejlig have, bålsted, spritnyt køkken og badeværelse, samt plads til os og et par venner. Det er spot on til vores behov og sådan noget vi selv ville købe, hvis vi havde pengene. Måske det er aktuelt om 5-7 år, det håber jeg.

Har I sommerhus? Hvad er det bedste og det værste ved at have det?

2 kommentarer

 • Mine svigerforældre har sommerhus, og her har pigerne lige fra starten haft deres lille skab med legetøj og kreating mm, så det er kun lidt Barbie der kommer med fra gang til gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

   Hej Camilla,
   Er I ofte deroppe? Kan man få følelsen af at det er ens eget? Er I de eneste der bruger sommerhuset?
   KH Kamilla

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Pigetur i sommerhus