Strandtur uden badetøj

Når ens veninde flytter til udlandet

Om kun få uger flytter min søde gode veninde Nanna til udlandet. Hun har, sammen sin mand, besluttet at hive deres liv midlertidigt op, sådan for alvor. De havde lyst til at prøve noget nyt og gerne mens deres døtre er forholdsvis små. Jeg synes det er en mega god idé og ville ønske vi havde gjort det samme. Både Martin og jeg har længe haft en drøm om at bo i Sverige, måske Stockholm, men den drøm bliver nok ikke til mere end bare drømmen og den romantiske forestilling om at bo i det smukke land, blandt de smukke mennesker og dagligt begå os i det vidunderligt smukke sprog. Så jeg forstår 100% godt Nanna og Dans beslutning, men samtidig synes jeg af egoistiske årsager at det er verdens dårligste idé.

Jeg gider da ikke have at min veninde skal flytte ca 1750 km væk, når jeg plejer at kunne gå over til hende på 5 minutter. Det er mega ærgerligt og jeg ved at jeg lynhurtigt kommer til at savne vores timelange gåture på mange kilometer rundt i Aalborg, når vores døtre sover.

Billedet er fra Nannas profil på Instagram, som du kan følge lige HER

Der er ikke mange dage til de flytter, men jeg håber bestemt at kunne nå at se Nanna inden de pakker deres liv sammen og rykker ned i en dejlig nyrenoveret lejlighed i Vilnius. Jeg håber de får lige præcis den oplevelse som de drømmer om – de fortjener det aller bedste og jeg glæder mig så meget til at følge med i deres fantastiske eventyr. Og så håber jeg at jeg meget snart kan komme ned og besøge dem.

1 kommentar

  • Nanna

    Jeg kommer til at savne dig så meget 🙁 By the way.. Tag din tlf 😉 😂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Strandtur uden badetøj