Når ens veninde flytter til udlandet

Klar – parat – dagplejestart!

Reklame.

Der er mange ting der er ved at blive gjort klart hjemme hos os, så vi kan åbne vores hjem for små dejlige børn i min private dagpleje, Grobund. Jeg glæder mig helt ubeskriveligt meget og jeg kan slet ikke vente til at komme igang. Jeg glæder mig til igen at bruge mine pædagogiske kompetencer.

Inden jeg kan lukke dørene op for de dejlige børn, så er der mange ting derhjemme der skal ordnes og jeg er så småt gået i gang med at få styr på legeværelset. Altså de ting jeg selv kan lave og ordne. Der mangler stadig nogle håndværksmæssige ting, som vi skal have nogle fagfolk til at fikse.

Med to døtre er det pludselig noget helt nyt at skulle have et mere alsidigt sortiment af legetøj med biltæppe, flyvemaskiner og alt muligt legetøj vi ikke rigtig har haft herhjemme før. Derudover har jeg ikke kunne sætte legetøj ind på legeværelset, som pigerne stadig leger med. Vi havde et ekstra legekøkken der er kommet ind i legeværelset til dagplejebørnene, så dertil har jeg selvfølgelig købt noget nyt legemad og tilbehør – alt sammen i plast, så det kan blive fuldstændig rengjort.

Der er også blev købt en masse nyt service til vores køkken i plast fra Ikea, som skal bruges til hverdag med de små. Det har en god kant, er billigt og der sker ikke noget, hvis når de lander på gulvet.

Har du også en travl hverdag med dagplejestart og arbejde igen? Så køb det nye legetøj på nettet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Når ens veninde flytter til udlandet