Klar - parat - dagplejestart!

Bilbanen med færgeoverfart til Danmark

Da vi var i Norge skulle pigerne selvfølgelig endnu engang prøve Bilbanen, da de begge elsker detaljen med at der er en sejltur indbygget i turen. Det er simpelt, men helt genialt tænkt. Ret gennemgående for parken generelt efter min mening og jeg elsker alle de gennemtænkte detaljer der er over alt.

Leonora stod gerne i kø i mere end 20 minutter for en enkelt tur, selvom det var bagende varmt, da turen var så sjov og der var så meget at se på, som hun sagde. Som forældre kan man gå rundt om hele bilbanen og det er rigtig fint.

Bilbanen findes cirka midt i parken og er klart et besøg værd. Vi sejlede selv til Norge med en Color Line Superspeed og dét gjorde det endnu sjovere for pigerne at de selv kunne drøne ombord i de seje elektriske biler. Skal du og din familie besøge den aller fineste dyrepark i Kristiansand, så skynd dig at booke billetter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Klar - parat - dagplejestart!