• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Bilbanen med færgeoverfart til Danmark

Voksenlivet…

Efter at have gået hjemme i ti måneder ramte hverdagen mig da for alvor, da dørene blev slået op til min helt egen private dagpleje. Jeg startede i starten af august ud med et enkelt barn, sidenhen er to mere kommet til og i næste uge starter der en ny lille guldklump. Jeg stor-nyder min hverdag med dem, at jeg igen er noget for nogen arbejdsmæssigt og der er nogle der kræver noget af mig. Ikke kun børnene med min omsorg, nærvær, tryghed, mad, pleje, putning, leg, hygge osv osv, men også forældrene de tidlige morgener og om eftermiddagen – jeg tager mig af deres aller mest dyrebare og det betyder noget for mig.

Vores hverdag herhjemme er 100% ændret og jeg ved med sikkerhed at både pigerne og jeg elsker det! Martin derimod er vist stadig liiidt i en tilvænningsperiode, hvor nogle dage er mega gode og andre er sådan lidt bom bom. Det er lidt tidligt for os, når mindst 50% af familien er B-mennesker, pludselig at skulle op kl 06 om morgenen, men jøsses, hvor er det også dejligt!

Tingene spiller herhjemme, rutinerne er faktisk allerede nogenlunde kørt i hus og selvom der er sket meget lige præcis det øjeblik sommerferien var ovre for alle, så er vi faktisk overraskende gode til at få smurt gode sunde madpakker, finde tøj frem om aftenen, få støvsuget (hele tiden), få handlet ind i god tid, være i bund med vasketøjskurven, spise sund mad, være foran med lektierne, forberedte til alle fritidaktiviteterne og for mit vedkommende at gå i seng i god tid, samt alt det andet der hører sig til, når man er forældre og begge pludselig arbejder mandag-fredag. Altså, hvor begge er ud over normaltid, jeg er på ca 45 timer og Martin arbejder nok +60 timer, da han sidder hver eneste aften og arbejder med noget også. Nogle gange til helt ud på natten endda.

Vores weekender er derfor hellige og vi prioriterer at få lavet noget sammen og noget herhjemme hver weekend. Jeg kan mærke at t sommerhus pludselig trækker i mig – tanken om at kunne stikke af og komme væk fra hverdagen er lokkende og Martin har som altid) udlængsel til udlandet og nye destinationer.

Vi har ligeledes fået snakket om efterårsplaner, hvor jeg vildt gerne vil holde en halloween fest. Det må jeg fortælle meget mere om en anden dag. Der er også 2x børnefødselsdage på programmet herhjemme i efteråret, så vi har nok at se til. Men det bliver fantastisk!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bilbanen med færgeoverfart til Danmark