• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Voksenlivet...

Togtur med Dyrene i Hakkebakkeskoven

REKLAME

Tilbage i juli var vi i Norge, hvor vi var inviteret op i Dyreparken og endnu engang var det en mega stor oplevelse! Vi drømmer allerede om at komme afsted igen og mange af de ting vi oplevede taler vi stadig om. Både fra turen sidste år og igen i år, er det specielt turen rundt med toget i Hakkebakkeskoven der er det store samtalemne. Den tur er noget helt særligt og virkelig noget jeg synes I skal prioritere, næste gang der skal planlægges ferie med børnene.

Pigerne fik hilst på både Morten Skovmus, Klatremus og Bamsefar, hvilket var kæmpe stort for dem. Sidste år havde vi Bagermester Harepus helt tæt på. Sidste år var så vanvittig fed en oplevelse for både store og små at jeg var nervøs for om pigerne/vi måske ville blive skuffede på dette års togtur, men det var slet slet ikke tilfældet.

Vi boede i Abra Havn og det var helt vidunderligt – du kan læse meget mere om det lige HER, HER, HER og HER. Vær forberedt; jeg er virkelig virkelig begejstret og du vil med garanti få lyst til at booke en tur med det samme og til dét kan jeg kun sige: gør det!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Voksenlivet...