• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Togtur med Dyrene i Hakkebakkeskoven

Cirkus Jesper i Kardemomme By

En af nyhederne i år i Dyreparken i år var Cirkus Jesper, en cirkusforestilling med røveren Jesper fra Kardemomme By som cirkusdirektør. Tante Sofie og Kamomilla besøger forestillingen og var også selv med som artister og gav Jesper en hjælpende hånd.

Der var ca 400 grader inde i teltet den dag vi var der, men vi glemte det hurtigt og nød den fine skøre forestilling. Børnene elskede det og vi var også godt underholdt. Der var cirkusstemning i alt og vi blev forført af popcornduft, savsmuld og klassiske cirkusnumre, som var veludførte.

Jeg er faktisk lidt i tvivl om Cirkus Jesper er blevet en permanent attraktion i Dyreparken, men håber da bestemt at vi får mulighed for at se det igen, når vi forhåbentlig får mulighed for at tage et smut forbi Dyreparken igen. Måske vi næste gang vil opleve Dyreparkens eget hotel – det ser så mega fint ud og jeg vil rigtig gerne opleve det med pigerne og Martin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Togtur med Dyrene i Hakkebakkeskoven