Træk vejret

Juleferie 2018

Selvom det føles som om det er meget lang tid siden vi holdt juleaften, da jeg nærmest har været syg med influenza siden, så vil jeg alligevel lige skrive lidt om vores juleaften og juleferie. Vi skulle fejre juleaften hos mine forældre, sammen med min bror og min søster, samt hendes mand og børn.

Det var en rigtig hyggelig aften, men jeg kunne godt mærke allerede om morgenen at der var sygdom på vej til mig, så jeg var lidt ved siden af mig selv. Kornelia var syg i dagene op til, men nåede heldigvis at blive tiptop igen i tide. Normalt står vi op den 25. december og spiser stegt flæsk i sirup, men for første gang måtte jeg desværre blive under dynen, da min krop ikke kunne mere.

Jeg havde haft en del at se til op til jul, så juleferien var meget tiltrængt, så det var virkelig træls at bruge hver eneste dage på at være mere eller mindre syg. Derfor er denne weekend meget velkommen og jeg skal ikke lave noget som helst andet end at slappe af.

Den 25. december ved frokosttid, kørte vi mod Aalborg og jeg gik i seng. Pigerne pakkede deres gaver ud og gik i gang med at lege. Vi havde heldigvis fået gjort huset rent inden vi kørte hjem til mine forældre juleaften, så det var virkelig rart at komme hjem. Alle aftaler blev dagene derefter aflyst, da jeg ikke kunne noget som helst og efter nogle dage uden frisk luft til mig, kørte vi mod Blokhus for at gå tur. Vi brugte mange timer ved vandet i juleferien, da det var vidunderligt for mig at være i 100% frisk luft og afslappende lyd fra vandets brus, når jeg endelig kom ud.

Vi holdt en vidunderlig nytårsaften med de bedste venner, hvor der blev kastet med knaldperler, hoppet ind i nytåret fra sofaen, drukket vin og GT, spillet spil og quiz, lavet nytårsløjer ved naboerne, spist lækker mad, tændt massevis af bordbomber og hygget i timevis! Det var helt vidunderligt og dejligt afslappet, lige hvad vi kunne holde til, da det var blevet Martins tur til forkølelse og tungt hovede. Vi gik hjem med pigerne i trækvogne og massevis af dyner og tæpper – helt perfekt afslutning på 2018.

Den 1. januar var vi hjemme og slappede af. Allerede dagen efter stod hverdagen klar og familien skulle tidligt op til madpakke, indkøb, pakkede tasker og hverdag for fuld skrue. Jeg glæder mig til vinterferien allerede, da jeg føler mig en lille smule snydt pga influenza. Fik jeg sagt at jeg stadig hoster og hoster og hoster, så jeg faktisk ikke får sovet ret meget for tiden…? Pyh.

Havde du også en dejlig juleferie?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Træk vejret