Juleferie 2018

Skøjteprinsesser i Gigantium

Vi havde egentlig lovet pigerne at vi skulle ind på skøjtebanen på C.W. Obels Plads i dag, da jeg jo desværre ikek kunne komme med, da vi havde juleferie pga sygdom, men så opdagede vi at vi kunne skøjte i Aalborg under meget bedre forhold end en våd propfyldt skøjtebane i byen med svære parkeringsforhold.

Martin havde fundet ud af at vi kunne tage ud i Gigantium og stå på skøjter, hvilket var en super oplevelse. Jeg vil mega gerne derud igen og synes det kunne være super sjovt at tage derud med nogle veninder engang også. Vi skal i hvert fald klart afsted med pigerne igen, da Kornelia på kun 1,5 time blev super god til skøjterne, hvorimod Leonora nok lige skal have lidt ekstra tid. Hun stod heller ikke ligeså lang tid som Kornelia, da hun blev for træt tror jeg. Så vi hoppede ud af skøjterne og kørte ud og handlede ind til den kommende uge, mens Martin og Kornelia fortsatte i skøjtehallen.

Skøjtehallen er åben for offentligheden i weekenden indtil sidste weekend i marts. Du kan læse meget mere lige HER. Jeg håber at Gigantium på sigt vil åbne for offentligheden flere weekender om året, da jeg synes det er en super fed måde at være sammen på som familie, samtidig med at man får rørt sig en del.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Juleferie 2018