Skøjteprinsesser i Gigantium

Fødselsdag med kreativ hygge

Kornelia blev otte år i november og der blev, traditionen tro, holdt fødselsdag for pigerne fra klassen. Vi gentog sidste års succes, hvor det hele var simpelt og nemt for mig. Du kan se flere billeder fra sidste års fødselsdag lige her. I år havde Kornelia dog ønsket at de skulle lave noget kreativt og jeg måtte bestemme, hvad det skulle være. Det var lidt for frit for mig, så jeg overlod simpelthen ideerne til pigerne selv. Så jeg sørgede for at der var limpistoler, dims, papir, pompommer, farver, glimmer, glitter, piberensere og alt muligt dutteri, så de selv måtte lade kreativiteten folde sig ud.

Alle pigerne synes det var vildt hyggeligt og de kunne have fortsat i timevis, det var bare så hyggeligt. Og jeg ved nu til en anden gang, hvor nemt det vil være at lade Kornelia få en stor flok piger med hjem for at lege, da jeg bare kan lade dem lege i vores krea-rum i kælderen, hvor der er endnu flere ting og sager som de kan bygge og lege med. Ville så gerne have vist alle deres kreationer, men pludselig var der gået 3 timer og pigerne blev hentet, så jeg nåede det slet ikke.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Skøjteprinsesser i Gigantium