• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Fødselsdag med kreativ hygge

mandag…

Det har været en rigtig mandag i dag. Jeg kom lidt for sent i seng i går, hvilket er så vanvittig dumt at gøre på en søndag. Jeg har derfor lukket ned for alt praktisk arbejde (udover at finde tøj til i morgen, gøre klar til madpakke til Kornelia, tømme opvaskemaskinen og den mest nødvendige oprydning) herhjemme og smidt mig på sofaen. Det er mandag og det betyder at jeg kan nyde et lækkert nyt afsnit af Mørkeland, som er den podcast jeg har slugt +41 afsnit af i løbet af juleferien, så jeg nu må vente til hver mandag på en ny udgivelse. Camilla og Christine bag Mørkeland er værd at vente på og jeg synes seriøst I skal lytte med.

I morgen skal Martin ud og hente vores nye bil. Vi går fra minibil til bus, med plads til syv personer. Den er vanvittig stor og jeg glæder mig til at vi får vores spritnye familie-container. Havde ikke troet vi skulle ende her ift valg af ny bil, men vi må vælge det der er mest praltisk for os lige nu og dét er en bil med plads til egne og andres børn ift legeaftaler, sport, weekender osv. og det bliver mega fedt!

Jeg skal i denne uge have styr på en kontrakt til et nyt barn i dagplejen der starter op her i foråret og dét glæder jeg mig til. Der skal endnu et barn ind og gerne så hurtigt som muligt, men det er vigtigt for mig at finde den helt rigtige guldklump og forældre, som passer ind i min lille dagpleje. På onsdag skal jeg i teatret og se Blodbadets Dag på Aalborg Teater og det tror jeg bliver super hyggeligt og jeg glæder mig. I weekenden skal jeg egentlig til København, men hoster stadig så meget om natten at jeg ikke får nok søvn, til en bytur der er værd at tage helt til København for. Jeg ved at jeg tidligt på aftenen alligevel vil sidde og hænge, så jeg skal have det væsentligt bedre før jeg booker en togbillet. Og det er så mega irriterende, da jeg har glædet mig super meget til en fed aften med de sødeste bloggere i København. Nu ser vi – jeg spiser vitaminer i ét væk og holder mig varm, så jeg håber sådan det lykkes at jeg bliver frisk nok. Kryds lige fingre for mig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fødselsdag med kreativ hygge