• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
For første gang..

Julefrokost i København

I weekenden kørte vi en tur til København, da jeg skulle til julefrokost med nogle søde bloggere og det var en helt fantastisk aften. Det var også en vanvittig aften, som jeg aldrig har prøvet det før. En lummer aften kan man roligt sige.

Mange har efterfølgende sagt til mig at det er ret langt at tage for en julefrokost, men jeg fortryder intet. Jeg fik både tid til at hygge med mine aller yndlings, min svigerfamilien og slappet af. Det var en skøn weekend og vi havde en dejlig tur både derover og hjem. Jeg tror faktisk vi gentager succesen om 14 dage, når Martin skal over til julefrokost.

Så tror jeg dog at jeg hiver pigerne med ud i den kæmpe trampolin-hal i Nordhavn eller måske smutter ind og maler på keramik i Creative Space på Frederiksberg. Uanset, så glæder jeg mig allerede. Jeg har bare lige endnu en julefrokost jeg skal have gennemført her. Det er med min madklub, men jeg kan garantere at den ikke når samme højder i vildskab som dén på Islands Brygge i weekenden.

Jeg overvejer lidt at lave en omgang Jeopardy, men nu må vi se om jeg orker her i løbet af de næste 14 dage. Jeg har voldsomt brug for at trække stikket og kun lave ting der giver mig energi. Vores november og december sidste år var helt vanvittige og jeg føler nærmest ikke at jeg siden har fået trukket vejret ordentligt ned i maven. Nu skal det være. Jeg skal slappe af og få sovet ordentligt. I morgen skal jeg ud til en gammel veninde, når sidste barn er blevet hentet i dagplejen. Dét glæder jeg mig til, da det er flere måneder siden jeg har set hende. Nu vil jeg hoppe i seng. Godnat herfra

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

For første gang..