Nu gør jeg det sgu..

Je vais à Nice

På onsdag smutter Martin og jeg til Nice, hvis jeg altså er helt på toppen igen.. Lige pt ligger jeg på sofaen i sommerhuset og er ramt af lidt småfeber, svimmelhed, ondt i ører og hals, samt dundrende hovedpine. Det er rigtig ubehageligt og det er som om at dét der hoppede på mig i et døgns tid i tirsdags pludselig er vendt tilbage for fuld styrke. Det er noget værre pis, for jeg skulle meget gerne være frisk og super klar til en enkelt arbejdsdag på tirsdag inden vi vender snuden sydpå. Håber håber håber at aftenen byder på fremgang og at jeg i morgen er klar igen. Det skal jeg!

Der er nogenlunde styr på garderoben til Nice, så jeg stresser egentlig ikke over pakningen til mig, hvilket er super godt for jeg skal også have styr på alle de ting pigerne skal have med over til mine forældre, når de skal passes dér fra onsdag-søndag. Dagene for pigerne byder blandt andet på et par dage i skole med min mor som er lærer på min gamle folkeskole. I den forbindelse har jeg selvfølgelig lovet Leonora at hun må få sin nye skoletaske med i skole, hvilket hun glæder sig helt vanvittigt meget til. Naturligvis.

Da jeg for noget tid siden blev kontaktet af Hunkemöller om et samarbejde tænkte jeg at det var oplagt i forbindelse med vores kommende miniferie, da jeg i dén grad manglede en badedragt. Jeg fandt, blandt et rigtig stort udvalg, en super fin badedragt i en smuk grøn farve. Jeg har fået en ekstra kærlighed for farven grøn, som jeg tidligere aldrig kunne finde på at vælge, men jeg blev så glad, da jeg så at den badedragt jeg helst ville have, også var at finde i grøn. Badedragten hedder Sunset Dream og er simpelthen så smuk i både form og farve. Den strammer ind og giver mig en lille smule talje, samtidig med den er så mega behagelig at have på.

 

Jeg valgte også en fin natkjole, modellen hedder Modal Lace og det er noget nært verdens dejligste natkjole jeg nogensinde har haft. Den har en perfekt længde, fine detaljer og kvaliteten er så blød og meget lækker. Jeg kommer ikke tilbage i én af Martins t-shirts efter jeg har fået den her. Overvejer stadig om jeg skal have bestilt den hjem i den smukke mørkeblå farve også.

Vi smutter hjem fra sommerhuset i morgen, hvor jeg forhåbentlig er frisk, da vi skal have pakket alle vores ting og få styr på huset og andre løser ender med ting der skal ordnes inden vi afleverer pigerne hos mine forældre tirsdag eftermiddag, når jeg lukker dagplejen og så skal Martin og jeg afsted onsdag morgen. Jeg glæder mig, så kære sygdom; SKRID LIGE!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nu gør jeg det sgu..