Je vais à Nice

Vi har købt et sommerhus

I midten marts måned fik vi endelig nøglerne til vores helt egen lille perle og vi kunne gå i gang med renoveringen, som skulle være ret omfattende for at få huset lige præcis som vi drømte om. Jeg deler sidst i dette indlæg et par billeder af, hvordan huset så ud, da vi overtog det og jeg kan ærlig talt ikke forstå at vi stod med dette resultat kun en måned efter. Vi holdt vores påskeferie heroppe og det var helt vildt dejligt. Jeg ELSKER at vi har vores eget sted, hvor vi kan gøre lige hvad vi har lyst til og hvor pigerne har deres eget legetøj, hvor vi har vores egne ting oppe i badeværelsesskabet hele tiden. Det er dejlig nemt kun at skulle tage lidt tøj med og jeg ved hvad der er i skabene fra sidst vi var her.

Køkkenet heroppe er helt nyt, samt badeværelset og resten af huset er blevet fuldstændig ændret, men vi mangler stadig alt udenfor. Vi kigger fortsat stadig på de helt rigtige havemøbler (loungesæt og spisesæt) og så skal hele huset males sort udvendigt. Der mangler også stadig en lille smule malerarbejder indenfor, men det må vi tage i løbet af sommeren..

Vi har fået installeret en varmepumpe som vi kan styre hjemmefra, så der er dejlig varmt når vi kommer herop og den er så effektiv at vi faktisk slet ikke har haft tændt for den fine brændeovn sommerhuset er udstyret med. Jeg er dog sikker på at den vil blive indviet i efteråret, da en tændt brændeovn er så hyggelig synes jeg.

Skabe, køkken, hårde hvidevarer, seng, sofa og øreklapstol er købt i Ikea, hvor der er et super fint udvalg synes vi, men vi har også helt bevidst valgt at det ikke bare måtte blive en tro kopi af en Ikea-udstillling, da vi også synes at et sommerhus skal indeholde personlige og særlige møbler og nips. Blandt andet er den fine blå stol en af mine fødselsdagsgaver til Martin – jeg synes den er så smuk og så er den helt utroligt god at sidde i. Stolen er fra Bloomingville og du kan finde den her.

Vores sofabord er en gammel kuffert og det har en helt særlig historie som jeg deler i et indlæg for sig selv, men kan fortælle at jeg var så heldig at finde det i en genbrug i Herning.

Vi har valgt at give sommerhuset et navn og min far er godt i gang med at få lavet et smukt navneskilt, der skal sættes op udenfor på huset. Dét glæder jeg mig til at vise jer.

Sådan her så sommerhuset ud, da vi købte det:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Je vais à Nice