Vi har købt et sommerhus

Sommerferien byder på..

Min dagpleje Grobund, holder sommerferieafslutning den 12. juli, hvorefter jeg går på sommerferie i tre uger. Der er sket mange ting den sidste tid og selvom jeg elsker min hverdag, så glæder jeg mig til sommerferie med mine piger og Martin. Kornelia er gået på sommerferie og er lige nu i gang med sin anden dag i Aalborg Zoo, hvor hun er i Zooskole hele denne første uge af sommerferien. Det er et vanvittigt fedt “tilbud” og jeg glæder mig til at fortælle meget mere om det. Leonora bliver snart hentet og i morgen er det hendes tredje sidste dag i hendes højtelskede børnehave. Jeg kan slet ikke rumme alle følelserne på fredag, hvor de andre børn og pædagogerne synger farvel til Leonora, når hun smutter på sommerferie og ikke kommer tilbage igen. Pyhh.. Det bliver hårdt for både Leonora, Martin og jeg, for vi har alle ELSKET at aflevere og hente Leonora nede i det hus, siden hun startede i vuggestue kun 10 måneder gammel.

I år har Martin fået 100% frie tøjler til at bestemme og booke vores sommerferie i år, så vi skal en uge til Kiev, hvor vi skal bo godt på et super lækkert Spa Hotel og nyde byen, maden og alle de seværdigheder byen byder på. Jeg havde aldrig nogensinde selv valgt denne destination, men hold nu op, hvor jeg glæder mig til at få noget alene-tid med mine yndlings!

Derefter skal vi op i sommerhuset og være et par uger, inden hverdagen igen bydes velkommen med et barn i 3. klasse og Leonoras aller første skoledag i 0.C. Det er helt skørt at tænke på at vi pludselig er blevet forældre til to skolebørn.. Det forstår jeg ikke helt.

Resten af denne uge bliver speciel, da Nibe Festival åbner dørene for 35. gang til fire dage med det fedeste musikprogram. Allerede i morgen eftermiddag kører vi derud, når sidste barn er hentet i Grobund og så skal vi alle høre Christopher og Karl William, hvorefter pigerne bliver hentet, mens Martin og jeg bliver og hører Westlife, MØ og muligvis Dodo and The Dodos. Jeg glæder mig SÅ meget! Vi skal have pigerne med derover både onsdag, torsdag og fredag, men lørdag skal Martin og jeg derover alene med en masse gode venner.

1 kommentar

  • Sikke en skøn sommerferie I har at se frem til. Dejlige billeder som man bliver glad af 🙂
    Vi snupper en Grøn koncert senere i denne måned. Det bliver sommerens musik for os 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vi har købt et sommerhus