Sommerferien byder på..

Kiev, kære Kiev

Jeg havde aldrig troet at jeg skulle indrømme det her, men jeg tror måske jeg godt kan lide Kiev. Her er så lækkert og vi har været overraskende heldige med vejret, hvilket jo selvfølgelig hjælper på oplevelsen. Men når det så er sagt, så er her virkelig fint. Det er bestemt ikke befolkningen der sælger byen, da vi pt kun har mødt to der kunne meget få ord på engelsk. Kornelia kan begå sig bedre på engelsk end dem.. De resterende vi har mødt har absolut intet kunne. Hverken i butikker, på hotellet, i Uber eller på restauranter..

Men det værste er nok at de ikke smiler. De er ikke sure, de fleste vil gerne hjælpe, men jeg lukker helt af, når jeg ikke bliver mødt med er smil. Det er utroligt, hvor lidt imødekommende man kan virke, når man ikke engang trækker på smilebåndet. Wow!

Vores hotel er dog super super lækkert og vi kan mærke de 5 stjerner med 24-timers fuld room-service, vanvittig lækker spa med 2 store udendørs pools, kæmpe pool og en saltvandspool indendørs, hamam, 4 forskellige saunaer, dampbad, fede legepladser udenfor, hjælpende personale (trods enkelte engelsk-vanskeligheder), kæmpe hotelværelse og vi er heldige at vi har det hele for os selv. Jeg har i dag fået mit livs bedste massage og den var så billig at jeg tager en tur i morgen igen – Martin og pigerne har også besluttet at de vil har booket en tid. Jeg fik 60 minutters massage (som jeg i morgen vist vælger at få i en af hotellets bungalows udenfor) koster 200 kr og jeg glæder mig allerede.

Vi har i dag, efter nogle timer i spaområdet taget en Uber (20 minutters tur til 17,50,- kr.) til et shoppingcenter. Det er ikke det største i området, men jeg har aldrig oplevet noget lignende. Her var ALT! Lige da vi kom ind ad døren stødte vi på det mest sindssyge legeland NOGENSINDE! Vi købte et adgangskort og prøvede alt det vi ville i næsten tre timer. Vi satte 1000,- uah (ca. 250,-) ind på kortet, hvilket personalet synes var skørt/meget kunne vi se og de spurgte flere gange om vi var sikre. Det var de bedste 250,- vi kunne give for det var så sjovt!! Pigerne var ellevilde og strøg rundt fra det ene til det andet i vild begejstring og det var så skønt at se.

Legelandet var gigantisk og der var blandt andet gokarts, en rutsjebane som Orkanen i Fårup Sommerland, next level VR område, 7D biograf, trampolin-land, alle mulige rutsjebaner og området var nok ca 2-3x en kæmpe stor Bilka. Det var så skørt at jeg slet ikke kan beskrive det ordentligt. Og så kostede det jo nærmest ingenting, synes vi.

Vi var tilbage på hotellet var kl 21 og pigerne var så trætte til trods for at vi måtte vække dem i “morges” kl 10.30. Jeg må også hellere få sovet lidt, både Martin og pigerne har sovet en times tid nu. Godnat herfra.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sommerferien byder på..