Træerne vokser jo ikke ind i himlen..

Opdatering på Kirsten Birgit

Vores sommerhus er pt lånt ud til nogle venner, hvilket er en lidt underlig følelse. Vi har ikke haft andre til at bo i sommerhuset siden vi købte det, men det er også meget rart at tænke på at andre får glæde af Kirsten Birgit når vi ikke kan være der.

I starten af sidste uge var mine svigerforældre så seje at de fik malet både døre og vinduer indenfor i hele sommerhuset, hvilket gav mig blod på tanden til at sætte dem lidt mere i sving. Haha.. Torsdag eftermiddag fik jeg derfor en pludselig idé om at det kunne være fint at få malet sommerhuset malet sort, selvom vi havde besluttet at vente til sidst på sommerferien eller måske først til næste år. Men så var mine svigerforældre med på min fjollede idé og Martin hentede maling på vej hjem fra arbejde. Torsdag kørte jeg derop efter arbejde og afleverede maling, nye gardiner og alt muligt andet. Så gik min svigerfar i gang med penslen og da jeg lukkede dagplejen fredag eftermiddag til sommerferie tog pigerne og jeg derop med arbejdstøjet pakket og jeg malede til kl 22.

Lørdag morgen kom mine forældre og imens jeg assisterede min far, imens han lavede det fedeste udelegekøkken til pigerne, der satte min mor rullegardiner op i hele sommerhuset, Martin legede med pigerne og lavede mad imens mine svigerforældre malede videre. Der blev lavet så ekstremt meget i weekenden og vi mangler så få småting for at sommerhuset står lige præcis som vi har drømt om. Min far havde som en overraskelse medbragt den smukkeste hjemmelavede bænk, som jeg glæder mig til at sidde på i en solstråle og se på pigerne der leger.

 

 

 

 

Da Martin, jeg og pigerne tog hjem søndag til aften var hele huset gjort hovedrent, det står færdigmalet inde og helt nymalet sort ude. Der er sat nye gardiner op, vi har købt en masse nye havemøbler og der står det fedeste udelegekøkken klar til massevis af timers leg.

Det er selvfølgelig fedt at være på ferie, men jeg glæder mig nu også til at komme op i Kirsten Birgit til vores egne ting og strandens små bølgeskvulp.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Træerne vokser jo ikke ind i himlen..