Kiev, kære Kiev

Træerne vokser jo ikke ind i himlen..

I dag var en knap så god dag i Kiev, da vi blev ramt af besværet med at rejse i en by, hvor befolkningen ikke taler engelsk og faktisk i dag slet ikke ønskede at gøre et forsøg. Pyh, hvor var vi pressede da vi efter nogle timer i centrum gerne ville tilbage til hotellet med en Uber, der ikke kunne finde os og det var nærmest umuligt at kommunikere med dem. Men.. vi kom hjem og besluttede os for at vi de næste dage tager nogle dage på hotellet, hvor vi kan slappe af, hygge os, lege, bade, forkæles og spise lækker mad til nærmest ingenting.

Jeg sidder pt i sengen med computeren, Martin opdateres på Touren og pigerne snorksover i deres ende af vores kæmpe store hotelværelse. Alt er som det skal være, måske bare lige bortset fra at der er flyttet en familie ind på mindst 6 mennesker i værelset ved siden af os med en baby der skriger sine lunger ud. Det er synd for dem, men også for os synes jeg – vi vil jo gerne bare slappe af og snart sove.. Så I morgen vil vi forsøge at finde en anden løsning, forhåbentligt et andet værelse til os. Wish us luck!

Inde i centrum shoppede vi lidt, spiste en dejlig frokost og så gik vi rundt på Uafhængighedspladsen Maiden, inden vi gik rundt i byen på sightseeing – fandt legepladser og fine bygninger. Vi tog en Uber hjem til hotellet efter vi havde set Parkovy Pedestrian broen. Den bro der er vejen til strandene, men vejret i dag har ikke været til det, så vi smuttede tilbage til spaområdet på hotellet. Det var så skønt og vi var der en times tid inden vi badede os satte os ned i den fine restaurant på hotellet, hvor vi spiste og drak til vi ikke kunne mere for ca. 500,- Priserne hernede er vanvittige for os, men vi fandt i dag ud af at en ukrainer i gennemsnit tjener 1500,- kr om måneden – mindstelønnen ligger på 1000,- kr om måneden, hvilket man jo kan få helt ondt i maven af at tænke på. Det er jo så godt som ingenting! For priserne i diverse tøjbutikker hernede er præcis som derhjemme og selvom det er billigt at spise ude for os, så er det jo alligevel ikke gratis, heller ikke at handle helt almindelige dagligvarer ind, hvilket jo må gøre det umuligt for en helt almindelig ukrainer at være ordentligt med.

Siden vi fandt ud af dét har vi selvfølgelig skruet gevaldigt op for drikkepengene.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kiev, kære Kiev