Opdatering på Kirsten Birgit

Et styks penthouse suite

Efter morgenmaden i dag blev vi rykket op i en kæmpe stor to-værelses penthouse suite med kæmpe terrasse og dobbelt op på badeværelser. Sweet!

Den søde receptionist kunne virkelig godt forstå at vi ikke ønskede at bo tæt på den store familie + baby der var flyttet ind ved siden af os.. de havde haft besøg et par gange i receptionen nogle gange i løbet af aftenen og natten af forældrene, da babyen var ved at få tænder og de ønskede hjælp til smertestillende. Dejligt vi kom væk, for skrigeriet var tiltagende, da vi lyn-pakkede alle vores ting og drønede op med elevatoren til vores nye lækre lækre suite. Receptionisten måtte “desværre” opgradere os, da der er en stor konference på hotellet her i weekenden. Helt okay med os, haha!

Vi har brugt dagen i hotellets spa, hvor vi alle fik massage og badede i omkring 6 timer. Det har været tiltrængt med en slappe-dag, men vi var også alle lidt trætte, da vi tog en Uber ud i byen for at spise. Vi gik ind på en georgisk restaurant og det var spændende at prøve, ikke noget at råbe hurra for, men okay.

Vi var tilbage på hotellet omkring kl 22 og pigerne sov nærmest med det samme. I morgen siger vejrudsigten høj sol og 26° så vi kaster os ved det store pool-område udenfor. Jeg glæder mig allerede!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Opdatering på Kirsten Birgit