Loppemarked i Hals

Slut prut finale?

Pludselig var bloggen mere inaktiv end aktiv og den er holdt op med at give mig dårlig samvittighed. Det er jo godt, men jeg er endnu ikke klar til at lukke ned. Det lyder så dumt og naivt at tro at den stadig er igang, men jeg har ikke lukket ned for følelserne omkring det at have en blog. Jeg føler der er mere tilbage, men jeg har jo så længe gerne ville skifte retning herinde. Primært fordi pigerne er blevet store, mit job fylder helt enormt meget i vores privatliv og jobbet har jeg valgt at skulle holdes 100% ude af bloggen, hvorfor der nok helt automatisk (desværre!) er sket et mere eller mindre udfasning af min blog. Jeg tror faktisk gerne jeg vil have gang i den igen, men det skal være under nogle nye retninger.

Pt sidder jeg i en hotelseng i Vejle, hvor vi har taget et lille break fra hverdagen. Pigerne sover og har gjort det længe. Uret har lige passeret midnat og det er nu den 1. december. Jeg forstår ikke at endnu et år snart er gået, men jeg glæder mig til juleferie. Mere end nogensinde vil jeg gerne indrømme. I år har jeg fuldstændig slået julestemningen ihjel ved at jeg faktisk allerede har købt alle julegaverne. Men så håber jeg virkelig der er overskud til mere julehygge med mine tre nærmeste. Jeg har allerede planer om at vi skal bage småkager, til julemarked, lege med LEGO, tegne og se julefilm og selvfølgelig julekalender hele december. Jeg glæder mig allerede. Måske jeg snart finder noget mere overskud til at få skrevet herinde – det håber jeg. Først skal jeg dog også lige have tænkt lidt over, hvor jeg vil hen med det hele herinde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Loppemarked i Hals