Er du sikker på de ikke har glemt noget inde i dig?

Downsize – ryd op og skab ro

[annonce – betalt samarbejde]

Hvis du bor småt, eventuelt i en lejlighed og har brug for ekstra opbevaring, så er det virkelig en god idé at benytte sig af de store opbevaringsrum der lejes ud til både privat og erhverv. Pelican Self Storage er et super godt bud på et sted at få opbevaret sine ting – de hjælper faktisk også ved totalflytninger, flyttekasser og du kan låne en gratis trailer hos dem. Se meget mere lige her.

Vi bor ikke småt, men jeg har længe haft et kæmpe stort behov for at skabe ro og orden herhjemme. Vi har et ret stort hus, hvor der er masser er plads til opbevaring og masser af muligheder for bare at glemme at sortere sit tøj, pigernes legetøj, ekstra dyner, sengetøj, håndklæder, overtøj, sko osv, hvorfor vi gennem de sidste fire år (i særdeleshed) havde samlet så ubeskriveligt mange unødvendige ting sammen. Vi havde nærmest ikke sorteret i pigernes legetøj før jeg begyndte at tage et værelse og en kasse ad gangen for at få styr på, hvad de bruger og hvad der sagtens kunne undværes.

Måske skal vi på et tidspunkt flytte til noget lidt mindre, hvor vi ikke har alle de opbevaringsmuligheder som vi har nu, hvorfor det kunne være super relevant at have noget opbevaring et sted, hvor vores ting kan stå tørt, sikker og aflåst. Pt har vi både 130 m2 kælder der kan bruges, samt en kæmpe stor garage, hvor vi har alle vores ekstra-ting pakket i plastkasser. Det er jo helt vanvittigt dumt at have så mange ting som vi har, så jeg sorterer, sælger ud og rydder op. Vi downsizer og prøver at gøre os klar til på sigt at bo noget mindre, hvor der ikke skal støvsuges, hvad der føles som 10.000 m2 hver eneste dag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Er du sikker på de ikke har glemt noget inde i dig?