Slut prut finale?

Er du sikker på de ikke har glemt noget inde i dig?

Det spørgsmål fik jeg stillet i Københavns Lufthavn, da jeg søndag skulle hjem efter en skøn julefrokost med nogle dejlige kvinder. Den julefrokost skal jeg nok fortælle meget mere om en anden dag..

Jeg har de sidste maaange år altid gået i de der metaldetektorer i lufthavnene, uanset hvilket land eller lufthavn vi taler om. Men denne gang var det mere voldsomt end det plejer, da de simpelthen ikke troede på at jeg hverken var hofteopereret, havde noget i lommerne eller havde en intimpiercing, hvorfor jeg jo naturligvis måtte have en dokument om, at jeg enten havde en patron eller noget andet fra en operation i mig. Intet af det nævnte er tilfældet, så de bad mig søge egen læge og bede om at blive scannet, da jeg kunne bekræfte at jeg (for ca 14 år siden!) fik fjernet min blindtarm. De seks forskellige vagter der var omkring mig var alle enige om at jeg sagtens kunne gå i metaldetektoren fordi noget fra en operation var blevet glemt i mig dengang. Jeg smågrinede bare af det, men kunne hurtigt mærke at man ikke griner af sådanne ting i sikkerhedskontrollen i Københavns Lufthavn. Faktisk nærmest ikke af nogle ting lige dén søndag eftermiddag.

Jeg var lige ved at misse mit fly, da alle de tjek/bodyscanninger/kropsvisiteringer/drugtests de ville tage tog så lang tid. De sagde at næste skridt ville blive en tur i et lukket rum, så jeg kunne få en kvinde med derind, hvis jeg ønskede det. Heldigvis gik det ikke så vidt – jeg tror faktisk de fik ondt af mig, da de jo intet kunne finde og synes det var synd at jeg skulle miste mit fly, der nu var næsten færdige med at boarde. Jeg LØB gennem hele lufthavnen, da jeg havde fået sko, bælte, overtøj og alle mine ting samlet sammen. Jeg var mest af alt overrasket under det hele, da jeg synes det var så latterligt gennem hele forløbet. Jeg kan ikke huske at jeg nogensinde er gået igennem de der metaldetektorer uden at bippe og blive trukket til side, for så at få en markering på venstre hofte i bodyscanneren efterfølgende. Altid samme sted faktisk.

Hmm.. Nu må jeg nok hellere lige forsøge at fange min egen læge i morgen og høre, hvad hun tænker om alt det her?! OM det overhovedet er noget man vil undersøge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Slut prut finale?