Downsize - ryd op og skab ro

Lydbøger jeg hørte i 2019

Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har siddet med en bog og læst i fysisk form, men det er faktisk mest fordi jeg gerne vil have de gode historierne i bøgerne, men jeg synes faktisk ikke jeg kan få skabt tiden til at sidde med en bog. Så kan jeg ikke finde ro til det. Derimod kan jeg virkelig få koblet af, hvis jeg sætter en lydbog igang, samtidig med jeg stadig får lavet lidt imens. Eksempelvis mens jeg laver mad, ordner vasketøj eller laver madpakker.

Det er meget forskellige genre jeg hører som lydbog og jeg er vild med at veksle lidt mellem noget hyggeligt, krimi eller true crime, hvor jeg skal fokusere lidt mere på det jeg lytter til. Her er de titler jeg har lyttet til i 2019 på Bookmate:

· Hvis der skulle komme et menneske forbi – Thomas Korsgaard

· Den der lever stille – Leonora Christine Skov (igen)

· Manden der ikke ringede – Rosie Walsh

· Der var engang en mand – Maise Njor

· Bryster skal hoppe når man hikker – Hella Joof og Karen Thisted

· Krokodillevogteren – Katrine Engberg

· Blodmåne Katrine Engberg

· Mig før dig – Jojo Moyes

· Efter dig – Jojo Moyes

· Stadig mig – Jojo Moyes

· Dødevaskeren – Sara Omar

· I begyndelsen var døden – Thomas Buttenschøn

· Afsporet – Michael Katz Krefeld

· Savnet – Michael Katz Krefeld

· Sekten – Michael Katz Krefeld

· Dybet – Michael Katz Krefeld

· Pagten – Michael Katz Krefeld

· Hypnotisøren – Lars Kepler

· Paganinikontrakten – Lars Kepler

· Ildvidnet – Lars Kepler

· En som os – Josephine Kuhn og Nanna Elizabeth Hovgaard

· Ser du månen, Daniel – Puk Damsgård

· Bullshit – Camilla Stockhmann og Janus Køster-Rasmussen

Udover lydbøger hører jeg ret meget lydbog, mine aller yndlings er: Mørkeland, Sitter Podcast og Let’s Not Meet. Jeg skal nok lave en liste med de Podcast jeg har hørt det sidste års tid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Downsize - ryd op og skab ro