"Jamen du burde da.."

Min hudplejerutine lige nu

Jeg har igennem længere tid forsøgt at finde frem til den helt rigtige løsning til min hud, men må efterhånden erkende at min hudpleje er meget forskellig i forhold til produkter. Rutinen er egentlig den samme, hvor jeg renser min hud mindst én gang om dagen og giver den masser af fugt med god serum og creme. Derudover tager jeg ofte en maske på, hvilket kan være med forskellige virkninger, men primært peeling og fugt.

Hver måned får jeg tilsendt en GOODIEBOX, hvor der ofte er noget pleje med, som jeg afprøver. Nogle gange er det lækkert og interessant for min hud, andre gange ikke, men det er en super nem og forholdsvis billig måde at afprøve produkter på. Jeg gad dog godt finde et firma der specialiserer sig med kun at sende pleje ud og ikke make up i deres kasse, da jeg altid giver det videre til andre. Kender du et firma der kun sender plejeprodukter ud, så lad mig endelig høre fra dig.

Lige på nuværende tidspunkt er jeg rigtig glad for den grønne serie fra Ole Henriksen, da jeg kan mærke at min hud reagerer meget på mine hormonelle udsving, hvorfor jeg kan se det på min hud, når jeg både har ægløsning og menstruation, hvilket faktisk er ret irriterende. Men dér går serien fra Ole Henriksen ind og giver mig den nødvendige pleje og rens til huden.

Derudover bruger jeg den lækre peel maske fra Ecooking en gang om ugen, samtidig med sørger for at min hud får en masse salicylsyre. Denne syre er både bakteriedræbende, desinficerende og antiseptisk, hvilket hjælper på tilstoppede porer og er super effektivt mod uren hud og udbrud. Jeg bruger hver eneste dag to faste produkter fra Pudderdåserne – Niacinamid 10% og T-Zone peeling.

Jeg har købt mig en ny saltbar med aktivt kul, børste og ansigtscrub fra Badeanstalten, som jeg har brugt i over en uge – det er het fantastiske produkter til min hud, da den er fuldstændig ren og klar til plejende produkter, når renserutinen er færdig. Lige nu ELSKER jeg den meget velduftende og plejende serum fra La Roche-Posay der er proppet to typer aktivt hyaluronsyre og vitamin B5. Den trænger lynhurtigt ind i huden, som strammes op.

Jeg drømmer om et par hylder ude på badeværelset, hvor mine produkter kan stå fremme, så jeg ikke skal stå og lede i skuffen. Der falder altid ting ned i bunden, som jeg så ikke får brugt i en periode. Så planen må være at få overtalt Martin til en hylde til alle mine produkter.

3 kommentarer

 • Peter

  Må hellere få prøvet det der goodiebox 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Reby

  Hvad synes du om Ole Henriksen sættet? har du lagt mærke til forbedringer? døjer selv med fedtet hud og har overvejet det grønne sæt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

   Hej,
   Jeg har oplevet en væsentlig forbedring efter jeg er begyndt at bruge den grønne serie fra Ole H. Den er virkelig god og det er tydeligt at mørke at den arbejder i huden, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Den stikker og arbejder.
   Jeg gav 169,- for et mindre sæt, så det er nemt at have med i håndbagagen og så var der mere for lige at få det testet. Men det er virkelig en effektiv serie og jeg skal klart have opdateret med større flasker.
   KH Kamilla

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

"Jamen du burde da.."