Min hudplejerutine lige nu

Absurd stærk penicillin

Nå! I starten af sidste uge var jeg nedlagt et par døgn med feber, der kom og gik fra det ene øjeblik til det andet og jeg sluttede af med et ømt bryst. Ja det lyder ligeså underligt som det er, men jeg har gik indtil forrige fredag med tanken om at det jo nok snart gik over og fandt hele tiden på grunde til, hvorfor mit bryst var blevet ømt. At jeg evt havde ligget (meget) forkert, da jeg lå i sengen med feber først på ugen, at det kunne være fordi jeg af samme årsag ikke havde BH på i samme antal dage, at det kunne være min cyklus osv osv.

I fredags fik Martin nok, fordi jeg faktisk havde så ondt at jeg havde svært ved at løfte dagplejebørnene uden smerter, at jeg klagede over at have ondt og det jo virkelig var dumt at gå rundt i 5-6 dage med et bryst der gjorde mere og mere ondt. Så jeg fik en lyn-akut tid ved lægen fredag formiddag, Martin var vikar i dagplejen en halv times tid og jeg kom ind til lægen. Jeg havde højst sandsynligt brystbetændelse. WHAT? Dét troede jeg kun man fik, når man ammer og jeg har aldrig hørt om at det var en mulighed her fem-seks år efter man sidst ammede. Hvorfor får man altid det mest skræmmende og livstruende diagnoser, når man skriver sine symptomer online. Hmm..

Jeg blev så en vanvittig stærk penicillinkur rigere og med en anvisning på 2x kapsler 4x om dagen, hvor jeg ikke måtte tage dem i liggende stilling (hvem gør det?!) og ikke lige før sengetid, samtidig med at det åbenbart var meget vigtigt at jeg skulle tage pillerne mindst 1 time før eller  mindst 2 timer efter et måltid, så virkede det allerede fra start lidt uoverskueligt, men jeg havde så ondt at jeg gav det et seriøst forsøg. Listen var ualmindelig lang, på dét der skulle vise sig at være helt almindelige bivirkninger ved disse piller. Men det tror jeg da pokker, når de altid skulle ned i en forholdsvis tom mave. Jeg kunne ikke. Det var ulideligt med konstante mavekramper, kvalme, svimmelhed og en ubeskrivelig ubehag hele tiden. Jeg måtte kapitulere efter og har nu forsøgt at få fat på lægen et par dage for at forklare at jeg ikke kunne klare det til længere end mandag, da jeg ikke ville have kunne passe mit job, hvis jeg fortsatte med pillerne. Det skal siges at smerterne i brystet hurtigt blev reduceret ved hjælp fra de effektive piller og jeg havde læst at massage under lange varme bade også ville hjælpe, hvorfor det er blevet væsentligt bedre allerede.

Grunden til jeg tænker lægen skal informeres er fordi jeg er stoppet midt i en penicillinkur og jeg har hørt rygter om at det ikke er særligt godt. Ved du noget om det? Kan der ske noget ved det?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Min hudplejerutine lige nu