Absurd stærk penicillin

Speedbådsben, vand i næsen og supercrawl..

Torsdag eftermiddag byder altid på et hæsblæsende program med svømning for begge piger og så endda lige toppet med en lille times dans for Leonora inden.

Tilbage i august, da pigerne startede til svømning, var Leonoras svømmeniveau der, hvor hun gerne ville svømme med både luffer, bælte/badedyr og helst ville have en voksen i hånden når der skulle hoppes fra kanten. Nu plasker hun smilende rundt i den lave ende af svømmehallen med alle de andre børn. I dag så jeg hende hoppe i fra kanten, og svømme fra den ene ende til den anden med et lille tyndt bælte. Hun var kæmpe sej og mere modig end jeg havde troet hun ville være, ved kun at have svømmet i 30 minutter en enkelt gang om ugen siden august. Hun svømmer med speedbådsben og kommer lynhurtigt fra den ene ende til den anden, hun stopper op, hvis der kommer for meget vand i næsen, men hun griner og prøver så bare igen. Og igen.

Det samme gælder Kornelia. Hun var væsentlig mere tryg ved vandet – hun svømmede dog uden nogle hjælpemidler, da hun startede. Hovedet skulle dog helst ikke for langt under vandet, men hun var tryg i vand og har altid elsket at være i pools osv, når vi har været på ferier. Alle de andre på hendes hold har dog enten været længere i forhold til at hoppe fra kanten, have hovedet under vand eller har gået til svømning i flere sæsoner.

I dag svømmede hun fra hele sit hold i crawl og jeg var stolt, på hendes vegne. Sikke en præstation. Hun har længe følt at de andre var bedre end hende og har været påvirket af det et par enkelte gange, men ikke noget hun ikke kunne ryste af sig igen – hun er heldigvis fuldstændig klar over at man jo naturligvis ikke kan være den bedste til alt og det er hun helt okay med. I dag var hun dog ikke til at skyde igennem, da hun i sin supercrawl drønede fordi de andre øvede svømmere. Hendes lange stænger pressede hende frem i vandet som en torpedo og jeg troede faktisk hun havde svømmefødder på, siden hun kom så hurtigt forbi de andre. Men næh, det var simpelthen bare den 9-årige på 153 cm der strøg afsted i vandet, som om hun aldrig har lavet andet. WOW!

Fik jeg sagt at Kornelia i efterårsferien, efter kun at have gået til svømning i 2,5 måned stile og roligt lige gik op og hoppede helt nonchalant hoppede ud fra 3 meter vippen i et badeland. Jeg fatter ikke, hvad der sker, men jeg må bare erkende at øvelse gør mester!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Absurd stærk penicillin