Speedbådsben, vand i næsen og supercrawl..

Vi mangler altid penge..

Torsdag aften stod vi i den situation at Leonoras rokketand efterhånden var blevet så løs at der for en sikkerheds skyld ikke var andet at gøre end at få den revet ud, så hun ikke slugte den i søvne.. Det var første tand hun har tabt. Inden jeg hev den ud kunne hun slet ikke sove, da hun hele tiden lå og vippede med den med tungen og da tanden var ude kunne hun ikke sove fordi hun var så spændt på at komme i skole for at fortælle om det hele.

Problemet i torsdags var bare at jeg ikke kunne finde den obligatoriske 20’er der skulle ind under hendes hovedpude, så jeg overvejede bare at tage én fra en af pigernes sparegrise. Heldigvis fandt jeg en mat, gammel 20’er i bunden af én af mine tasker, så Leonora kunne blive overrasket her til morgen.

Heldigvis er Kornelia 100% klar over at det er Martin og jeg der er tandfeen herhjemme, så når hun taber en tand er der ikke noget panik. Jeg skal nok lige have hævet et par hundrede i 20’ere og gemme dem herhjemme et sted, så jeg de næste par år er home safe de sene aftentimer. Det er evig og altid et problem herhjemme, når der skal findes småpenge, da vi virkelig sjældent har kontanter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Speedbådsben, vand i næsen og supercrawl..