Godnat og lyt så godt efter..

Skiferie med familien første gang

Jeg må bare sige at jeg kæmpe meget elsker at være på skiferie. Umiddelbart er jeg faktisk aller mest til ferier, hvor jeg ikke skal lave noget som helst. Udover, når vi er i sommerhuset, men det er mere et ekstra-hjem-med-feriefølelse, så det gør ikke noget der. Men ellers er jeg klart mest til ferier med ophold på hotel, hvor der bliver redt senge, lavet mad og sørget for rengøring, men her er det faktisk også ret hyggeligt med sne, hytte og mad der nogenlunde er forberedt hjemmefra, som bare skal varmes og laves tilbehør til. (Takker min far for det fantastiske tip!)
Vi er trætte på den mest fantastiske måde, når vi kommer tilbage til hytten sidst på eftermiddagen og i går var vi vanvittigt ømme i vores kroppe efter skiskole og mange timer på ski. Så vi flader ud i skiundertøj, hygger, spiller spil, slapper af, leger og gør lige dét vi har lyst til.

Om et par timer skal pigerne på skiskole igen, så Martin og jeg har en times tid alene på pisterne imens. Det bliver godt, men jeg må indrømme at jeg faktisk er lidt spændt på, hvor mange timer jeg kan holde til at stå på ski i dag, da jeg er en del øm i kroppen. Håber det store gamle skrog bare lige skal varmes op og i gang.

Forresten – vi har ALT for meget almindeligt tøj med og der er så mange tips og tricks jeg virkelig gerne vil dele, da jeg virkelig godt kunne have brugt de tips inden vi selv tog afsted. Dem deler jeg en anden dag. Nu vil vi have vores skitøj på og så afsted.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Godnat og lyt så godt efter..